Exclusieve producten

Spanje heeft een rijke culinaire cultuur. Als we aan mensen op straat vragen: “Wat is het eerste wat in je opkomt als je het woord Spanje hoort?” Dan is de kans groot dat het antwoord een typisch Spaans gerecht of drankje is.

De roots van onze familie liggen in Almería, een streek die gekend staat om zijn kwalitatieve producten en authentieke gerechten.

Almería is voor ons ons tweede thuis. Het was snel duidelijk dat we hier in België vaak niet dezelfde kwalitatieve producten vinden zoals we die doorgaans in Andalusië keer op keer ontdekken.

 

Net daarom kwam de beslissing om niet alleen heerlijke paella en authentieke tapas aan te bieden maar ook een selectie aan exclusieve producten in het gamma op te nemen.

We halen al deze producten rechtstreeks bij de fabrikant. We denken hier dan aan heerlijke olijfolie, olijven, ansjovissen, Ibérico vleeswaren, Manchego kazen en wijnen.

 

Neem zeker een kijkje op onze webshop en ontdek onze selectie aan delicatessen.

 

Alle producten kunnen online besteld worden via onze gebruiksvriendelijke webshop. Afhalen of liever thuis bezorgd? Aan u de keuze. We verzenden kosteloos vanaf €75.